Social

Rețineți fețele acestor persoane și fiți cu băgare de seamă dacă vă întâlniți cu ele în tramvai!

Rețineți fețele acestor persoane și fiți cu băgare de seamă dacă vă întâlniți cu ele în tramvai!

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenții Rapide și din cadrul Biroului Transport Urban au organizat joi o amplă acțiune pe mijloacele de transport în comun, în stațiile RATT și în apropierea acestora, în special pentru prevenirea faptelor de furturi din buzunare.

Un grup de persoane cunoscute ca făcând parte din categoria hoților de buzunare, două femei și un bărbat, au fost depistați în tramvaiul 5, în zona Libertății, și au fost dați jos din mijlocul de transport de polițiștii locali. Cei în cauză au fost preluați în vederea verificării documentelor, fiind aduși la sediul Poliției Locale, sancționați pentru călătorie frauduloasă și acte de identitate expirate, nefiind însă motive de reținere a unor infracțiuni.

Datele acestora au fost comunicate și Poliției Municipiului Timișoara în vederea exploatării în activitatea calificată de instrumentare a cazurilor. Acțiunea s-a desfășurat încă de la primele ore ale dimineții și până seara, fiind aplicate 25 de amenzi pentru fapte precum consumul de alcool, comerțul ilicit în apropierea stațiilor RATT, autovehicule parcate în aceste locații, oameni fără adăpost în tramvaie.

Poliția Locală Timișoara va organiza periodic astfel de acțiuni cu efective mărite cu scopul de a preveni și descuraja faptele care contravin normelor legale, bazându-se și solicitând sprijinul populației în probarea faptelor atunci când sunt depistate persoane suspecte de comiterea infracțiunilor de furt.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*