Administrație

Din spital, Robu urechează PSD. De ce este nemulțumit de partidul aflat la guvernare

Din spital, Robu urechează PSD. De ce este nemulțumit de partidul aflat la guvernare

„Reflecții din spital: incredibil, dar adevărat!” – astfel și-a intitulat primarul Nicolae Robu postarea de duminică de pe pagina sa de Facebook.

Aflat la Spitalul Militar din Timișoara, unde se reface după operația de hernie inghinală suferită zilele trecute, primarul orașului trage de urechi PSD deoarece nu ține cont de lista sa de investiții.

„După cum v-am informat la momentul respectiv, la începutul guvernării Grindeanu, am solicitat Guvernului să finanțeze 15 obiective în Timișoara, așa cum alte guverne au finanțat în alte orașe și chiar el, Guvernul Grindeanu, o face, de asemenea, în alte orașe. În sfârșit, am primit răspuns, unul doar parțial, dar… fie și așa.

Răspunsul se referă doar la trei din cele 15 obiective și anume: la spitalul regional, la institutul oncologic și maternitate. Iată-l:

  1. Cu privire la SPITALUL REGIONAL, ni se spune, reiterat, că Timișoara nu este inclusă în programul național de spitale regionale, acestea fiind obiective de mare valoare, spitale regionale urmând a se face doar în Iași, Cluj și Craiova. În aceste orașe se vor investi, în fiecare, circa 1 MILIARD DE LEI! În Timișoara, ZERO LEI!!!
  2. Cu privire la INSTITUTUL ONCOLOGIC, ni se spune că el va fi făcut, prin continuarea lucrărilor la clădirea începută în urmă cu peste 10 ani, pe Calea Torontalului. Fonduri alocate pentru 2017: 15 000 lei -da, ați citit bine: 15 000 lei!-, adică, nici măcar toată amenda aplicată mie fără nici cea mai mică vină de Poliția Politică PSD-istă numită Inspectoratul de Stat în Construcții!
  3. Cu privire la MATERNITATE, mi se transmite că n-am decât să o fac eu la Spitalul de Copii, dacă tot m-am apucat să construiesc acolo un nou corp, că, deh… unde-i unul, mai încape și un al doilea…
  4. CONCLUZII:
  5. Concluzie ROBU:

SĂ-ȚI FIE RUȘINE, GUVERN PSD, PENTRU CEI ZERO LEI PENTRU TIMIȘOARA -PARDON: 15 000 LEI-, ÎN TIMP CE PENTRU IAȘI, CLUJ ȘI CRAIOVA DAI 1 MILIARD DE LEI NUMAI PENTRU SPITALUL REGIONAL!

  1. Concluzie Dobra,

Președinte PSD Timiș: TIMIȘOARA ARE SPITAL REGIONAL, ACTUALUL SPITAL JUDEȚEAN, CONSTRUIT ACUM 50 DE ANI ȘI TOTAL DEPĂȘIT! MEARGĂ MILIARDELE DE LEI PENTRU INVESTIȚII DE EXCELENȚĂ LA IAȘI, CLUJ ȘI CRAIOVA! MEDICII TIMIȘOAREI ȘI CETĂȚENII VESTULUI NU LE MERITĂ! INCREDIBIL!!!

  1. Mai votați PSD, stimați timișoreni!

Dacă împărtășiți nemulțumirea mea, dați Like și Share. Altfel, postați textul:

“Susținem PSD, este foarte bine ce face cu Timișoara, Timișoara trebuie doar să dea la bugetul de stat, nu să și primească!” a scris Nicolae Robu pe rețeaua de socializare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*