Social

Un marş antidrog pe role şi biciclete va avea loc la Timișoara

Un marş antidrog pe role şi biciclete va avea loc la Timișoara

Agenţia Naţională Antidrog (ANA), prin Centrul Regional de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Timişoara, şi Clubul Rotary Timişoara Cetate, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş, Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Poliţia Rutieră Timiş, organizează duminică, 14 mai, de laora 10.30, un eveniment cu mesaj antidrog, în cadrul căruia tinerii sunt invitaţi să participe la un marş pe role şi biciclete, ca alternative sănătoase de petrecere a timpului liber.

Cu această ocazie, participanţii vor putea testa şi ochelarii care simulează efectele induse de consumul de alcool şi droguri ilegale, fiind astfel promovate comportamentele fără risc pe drumurile publice.

Marşul antidrog se va desfăşura în Timişoara, pe traseul Kaufland Timişoara (Str. Mihail Kogălniceanu) – Bd. Take Ionescu – Punctele Cardinale – Bd. Take Ionescu – Kaufland Timişoara (Str. Mihail Kogălniceanu).

Prin intermediul acestui eveniment, specialiştii CRPECA Timişoara, împreună cu partenerii săi, îşi propun sensibilizarea tinerei generaţii cu privire la consecinţele consumului de droguri, în vederea asigurării unui climat de siguranţă şi securitate pe drumurile publice.

Marşul pe role şi biciclete va fi organizat cu susţinerea financiară a Clubului Rotary Timişoara Cetate, care promovează, alături de toate instituţiile amintite, campania ”Stop Joc. Stop Drog” – un proiect de conştientizare a tinerilor cu privire la gravitatea consumului de droguri. În cadrul acestui proiect au fost achiziţionate 30 de perechi de ochelari care simulează efectele induse de consumul de alcool şi droguri ilegale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*