Administrație

Skatepark pentru tinerii pasionați de senzații tari. Ce spune primarul Robu despre proiectul blocat

Skatepark pentru tinerii pasionați de senzații tari. Ce spune primarul Robu despre proiectul blocat

Autoritățile nu au renunțat la ideea de realizare a unui skatepark în Parcul Central. Din păcate, proiectul este blocat de un proces dintre primărie și firma care a câștigat licitația pentru executarea lucrării.“Noi n-am abandonat ideea de a realiza un skatepark în Parcul Central. Din păcate nu am putut să ducem proiectul la bun sfârșit, pentru că firma a invocat scăpări și am fost nevoiți să mergem în instanță cu această firmă. Ne judecăm în continuare, am câștigat la primul termen, iar în 12 mai se va judeca recursul. Noi suntem încrezători că vom câștiga și la acest nivel și atunci vom putea da drumul unei noi licitații. Dacă lucrurile merg bine sunt șanse că în 2017 să avem skatepark”, explică primarul Nicolae Robu.

Astfel, skatepark-ul va avea o suprafață de 1.500 de metri pătrați, din care 1.268 de metri pătrați sunt destinați amenajărilor efective. Acesta va fi situat la extremitatea Parcului Scudier (Parcul Central), cu acces din bulevardul Republicii. Investiția se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

Până când acesta va fi în sfârșit realizat, tinerii au o altă alternativă. Skatepark-ul din spatele Sălii Olimpia, în zona în care sunt și aparatele de fitness, este funcțional. Echipamentele destinate acestuia, din parcul Pădurice, au fost mutate în noua locație, anunță edilul. „Drept urmare îi invit pe tinerii iubitori de senzații tari să vină în spatele Sălii Olimpia. Acolo nu deranjează pe nimeni”, spune primarul Nicolae Robu.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*