Administrație

Nicolae Robu: “A zecea încercare s-a dovedit de succes. S-a finalizat procedura și suntem în etapa de semnare a contractului”

Nicolae Robu: “A zecea încercare s-a dovedit de succes. S-a finalizat procedura și suntem în etapa de semnare a contractului”

Vești bune! După zece licitații eșuate municipalitatea a reușit să găsească o firmă care să livreze biciclete. Vorbim de 140 de biciclete achiziționate în cadrul proiectului de reabilitare a malurilor Begăi.

Firma care va livra bicicletele este EuroSport DHS S.A. Valoarea ofertei este de peste 100.000 lei (fără TVA). Termenul de livrare este de trei luni.“A zecea încercare s-a dovedit de succes. S-a finalizat procedura și suntem în etapa de semnare a contractului. (…) Nu suntem noi de vină că nu s-a prezentat nimeni la licitație. Am fi fost dacă nu am fi perseverat, dacă nu am fi organizat”, a explicat primarul Nicolae Robu.

În cadrul aceluiași proiect, autoritățile locale trebuie să achiziționeze și un sistem electronic în valoare de 25.000 euro. Potrivit edilului, pentru aceasta e nevoie de o nouă licitație. Termenul este depășit, iar primăria a făcut o solicitare de prelungire a acestuia. “Pentru valoarea echipamentului electronic procedura va fi reluată, sperăm că și aici se va reuși”.

Reamintim, municipalitatea a organizat o licitație de nouă ori pentru achiziția a 140 de biciclete. Astfel că licitația eșuat de fiecare dată, întrucât nicio firmă nu s-a înscris în competiție.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*