Administrație

Primarul Timișoarei: “Sprijin Consiliul Județean să se construiască în acea locație o pușcărie”

Primarul Timișoarei: “Sprijin Consiliul Județean să se construiască în acea locație o pușcărie”

Anunț incredibil al primarului Nicolae Robu. Terenul din comuna Giroc destinat realizării unei Săli Polivalente de 16.000 de locuri este mai potrivit pentru construirea unui penitenciar. Edilul le sugerează reprezentanților CJ Timiș să cedeze acel loc pentru o închisoare.

Afirmația de azi vine în contextul disputei dintre autorități pentru găsirea locului potrivit de realizare a Sălii Polivalente cu mii de locuri. Nicolae Robu insistă ca aceasta să fie în zona Stadionului Dan Păltinișanu, iar președintele CJ Timiș dorește în Giroc.“Tot este acel teren al CJ în Giroc. De ani de zile vorbim de nevoia de mutare a pușcăriei. Păi nu mai bine să se construiască o nouă pușcărie acolo? Și să se mute pușcăria de pe Popa Șapcă, unde toată zona asta a devenit cu totul și cu totul altceva? Sprijin Consiliul Județean să se construiască în acea locație o pușcărie”, a transmis edilul Timișoarei.

În plus, primarul Robu spune că, dacă CNI alege ca locație Girocul, atunci va face din bani de la bugetul local o altă Sală Polivalentă la stadion. “Dacă nu face CNI-ul Sala Polivalentă în locația din zona Dan Păltinișanu, atunci Primăria Timișoara va face pe venituri proprii acea sală. Vom da drumul în curând la studiul de fezabilitate. Dacă CNI dorește saă preia și să facă investiția aici, vom colabora. Dacă nu, vom merge pe bani de la bugetul local și vom face această sală. Să vedem cum vor răspunde în fața timișorenilor, dacă se va face o sală acolo. Va fi o sală Muzeu al Prostiei și a lipsei de loialitate față de Timișoara”.

 


Un comentariu

  1. Pingback: Educatie,Cultura,Arta,Sport si Religie- RadioMetafora.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*