Utile

Au început lucrările la parcarea cu 900 de locuri de lângă Iulius Mall

Au început lucrările la parcarea cu 900 de locuri de lângă Iulius Mall

În ansamblul mixt Openville, dezvoltat de compania IULIUS, au început lucrările de construcţie a primei parcări supraetajate din Timişoara. Situată în imediata vecinătate a Iulius Mall, în laterala dinspre Calea Sever Bocu, parcarea va avea o capacitate de peste 900 de locuri, fiind printre cele mai mari din ţară.

Investiţia companiei IULIUS este estimată la valoarea de 11 milioane de euro, parcarea urmând a fi finalizată în toamnă. Cu o suprafaţă desfăşurată de peste 23.000 mp, noul parcaj va fi configurat pe şase niveluri: demisol, parter şi patru etaje. O pasarelă pietonală va conecta parcarea de Iulius Mall, facilitând, astfel, accesul clienţilor direct în interiorul mall-ului.

Parcarea supraetajată va fi dotată cu tehnologii performante de acces, semnalizare şi detecţie, precum şi cu lifturi şi instalaţii de supraveghere video. Totodată, va beneficia de un sistem inteligent de management, care îi va direcţiona pe conducătorii auto spre locurile de parcare disponibile.

Împreună cu locurile existente în parcarea subterană a Iulius Mall, cu cele din parcarea supraetajată, precum şi cu cele care urmează a fi amenajate, în ansamblul Openville vor fi disponibile, în total, aproximativ 4.050 de spaţii de garare.

Din dorința de a menține condițiile optime oferite clienților Iulius Mall Timișoara și în concordanță cu preocuparea față de protejarea mediului înconjurător, șantierul parcării va fi delimitat cu arbori speciali folosiţi la realizarea „perdelelor” verzi, cu rolul de a bara emisiile de praf și de a oferi protecție fonică.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*