Administrație

Undă verde pentru Centura de Sud a Timișoarei. A fost depusă documentația pentru proiectare și execuție

Undă verde pentru Centura de Sud a Timișoarei. A fost depusă documentația pentru proiectare și execuție
Adora Beauty

Vești bune! Documentația pentru proiectarea și execuția lucrărilor Centurii de Sud a fost finalizată și depusă ieri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, cu termen 8 iunie 2017.

Premierul Sorin Grindeanu demonstrează că își respectă angajamentele luate față de timișoreni. Așa cum anunța prim-ministrul în urmă cu câteva săptămâni, a fost accelerat procesul de realizare a documentației în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care a înregistrat ieri în SEAP proiectarea și execuția “Variantei de ocolire Timișoara Sud”.

Practic s-a intrat în linie dreaptă cu acest proiect major al comunității timișorene.“Încă o dată se demonstrează diferența dintre cei care fac doar politică în Timișoara și cei care se țin de cuvânt și susțin dezvoltarea orașului. Reamintim faptul că PSD Timiș și-a asumat să facă toate demersurile necesare finalizării centurii Timișoarei încă dinaintea alegerilor locale de anul trecut, prin vocea actualului premier Sorin Grindeanu. Considerăm că acesta este un prim pas important în cadrul viitoarelor demersuri administrative de modernizare reală a Timișului”, transmite Biroul de presă al PSD Timiș.

(Foto Capital.ro)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*