Administrație

Robu către șeful Serviciului Drumuri, Poduri și utilități hidrotehnice: “Veți suporta consecințele, veți fi sancționat!”

Robu către șeful Serviciului Drumuri, Poduri și utilități hidrotehnice: “Veți suporta consecințele, veți fi sancționat!”

Strada Gheorghe Lazăr este un adevărat dezastru de doi ani. Cu toate că pietonalele din centrul istoric au fost reabilitate, o stradă importantă a rămas neterminată de muncitori. Aceștia nu și-au mai făcut apariția de ceva vreme, iar mizeria lăsată în urma lor încă persistă. Piatra cubică a fost montată doar în anumite locuri.

Pentru asta, se va lasă cu sancțiuni, avertizează edilul Nicolae Robu. Ioan Ganciov, șeful Serviciului Drumuri, Poduri şi Utilităţi Hidrotehnice (Direcţia Tehnică) a fost ieri sunat de primar și anunțat că va fi drastic sancționat dacă nu repară imediat strada Gheorghe Lazăr.

Am inaugurat centrul istoric. De atunci nu a mai intrat niciun utilaj. Pe strada asta de ceva vreme nu s-a mai intrat și de atunci, iată-ne în 2017 nu putem să ajungem  să avem aprobările necesare ca să intervenim. De la Cultură, de la Urbanism din primărie…”, a spus edilul Nicolae Robu.

În plus, pe rețeaua de socializare circulă des imagini cu mizeria de pe strada respectivă. Oamenii sunt scaldalizați și îi cer edilului să ia măsurile necesare. Zona este una importantă, acolo se află sediul PNL Timiș, mai multe magazine, cafenele, restaurante și un salon de înfrumusețare.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*