Politic

Deputatul Marian Cucșa, vicepreședinte ALDE la nivel național

Deputatul Marian Cucșa, vicepreședinte ALDE la nivel național

Alianța Liberalilor și Democraților a deschis vineri, 21 aprilie, lucrările Congresului partidului. Prima zi a evenimentului de la Palatul Parlamentului în prezența a peste 1000 de delegați a fost dedicată adoptării noului statut al partidului și pentru convocarea Congresului ordinar al ALDE, în urma căruia va fi aleasă noua conducere a partidului.

Noul statut al ALDE a fost votat în unanimitate de către toți cei 1013 delegați prezenți în prima zi a lucrărilor Congresului partidului.

Tot cu unanimitate de voturi, sâmbătă, 22 aprilie, a fost convocat Congresul ALDE, în cadrul căruia a fost aleasă noua conducere a ALDE. Astfel, au fost dezbătute patru rezoluții și votate organismele statutare.

Călin Popescu-Tăriceanu a fost ales sâmbătă președintele ALDE, el fiind unicul candidat pentru această funcție în partid. Delegații Congresului ALDE l-au votat prin vot electronic, cu 1.065 voturi pentru, din 1.094 exprimate. Tot azi au fost aleși membrii BPEx ALDE.

Deputatul Marian Cucșa a obținut 573 voturi.  Acesta a fost ales vicepreședinte ALDE la nivel național.“Mă onorează funcția aleasă, e o mare onoare și responsabilitate pentru mine. Multumesc pentru susținere tuturor colegilor”, a transmis deputatul Marian Cucșa.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*