Eveniment

Urmărit internațional, depistat în Vama Cenad

Urmărit internațional, depistat în Vama Cenad

Poliţiştii de frontieră de la Cenad au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean român, pe numele caruia era emis un mandat european de arestare, deoarece avea de executat o pedeapsă privativă de libertate  pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune în formă calificată.

În data de 20 aprilie, în jurul orei 05.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat, pentru efectuarea formalităţilor specifice, Marian M., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiș, pasager într-un autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis un mandat european de arestare, alertă introdusă de autorităţile române. Persoana în cauză era căutată în vederea executării unei pedepse cu închisoarea de 3 ani și patru luni , pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune în formă calificată.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei tânărului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*