Social

Firmele membre CCIAT invitate la o mega-expoziție pentru comerț

Firmele membre CCIAT invitate la o mega-expoziție pentru comerț

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează pentru firmele membre, în perioada 31 mai – 2 iunie, o misiune economică în Ungaria, de vizitare a Târgului Internaţional CHINA SMART EXPO Budapesta 2017.

De mai bine de cinci ani, China Smart Expo Budapest este unul din cele mai mari evenimente din Europa Centrala și de Est. La eveniment vor fi prezente peste 600 de companii aprobate de Ministerul Comerțului din China care deţin licenţe de export către UE.

Principalele categorii de produse sunt din domeniile: IT și electronică, industria agro-alimentară, construcţii, industria auto, construcții de mașini, imobiliare, textile, industria chimică, industria mobilei, echipamente și articole de uz casnic, energie din surse regenerabile.

În cadrul misiunii economice, organizatorii oferă companiilor interesate de importul de produse din China o serie de facilităţi constând în gratuitate pentru cazare (2 nopţi în hotel de 3*), transport cu autocarul pe ruta Timișoara – Budapesta și retur, intrarea în expoziție, sală de negociere, translatori pentru limba engleză și chineză (la solicitare, cu rezervare în prealabil).

Conform graficului propus de organizatori, fiecare firmă membră a CCIAT va participa la minim 2 întâlniri „B2B” cu expozanți chinezi.

Prețul misiunii economice este de 200 lei +TVA (cheltuieli de organizare).

Termen de înscriere: 5 mai 2017.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*