Eveniment

Doi bărbaţi au ajuns la închisoarea din Timişoara. De ce erau căutaţi de poliţie

Doi bărbaţi au ajuns la închisoarea din Timişoara. De ce erau căutaţi de poliţie

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au pus în aplicare două mandate de executare a pedepsei închisorii, în Timișoara. Cei în cauză au fost introduşi în Penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepselor.

În 20 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 31 de ani, condamnat la închisoare.

Pe numele acestuia, Judecătoria Timișoara a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la 3 ani și 4 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru înșelăciune. În perioada noiembrie – decembrie 2007, bărbatul a indus în eroare patru societăți comerciale, prin faptul că a emis, cu prilejul încheierii unor contracte de vânzare – cumpărare, mai multe instrumente de plată (file CEC) cunoscând faptul că nu există provizia necesară în cont.

 

În cursul aceleiași zile, polițiștii au depistat un alt bărbat, de 26 de ani, pe numele căruia Judecătoria Reșița a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 1 an și 6 luni de pedeapsă privativă de libertate pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. În cursul lunii martie 2005, bărbatul, în timp ce se afla într-un local din Reșița, a exercitat acte de violență asupra a două persoane.

Cei în cauză au fost introduşi în penitenciarul Timişoara pentru executarea pedepselor.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*