Social

CFR Călători suplimentează cu 8.000 de locuri trenurile, de Paște

CFR Călători suplimentează cu 8.000 de locuri trenurile, de Paște
Adora Beauty

Trenurile vor fi suplimentate cu peste 8.000 de locuri față de zilele obișnuite pe rutele cele mai circulate, în perioada minivacanței de Paște. Cele mai solicitate destinații sunt Brașov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanța, Iași, Satu Mare, Timișoara.

Pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de afluența mare de călători generată de călătoriile gratuite ale studenților, recomandăm tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Recomandăm studenților să acceseze agenția de voiaj CFR din campusul universitar Regie București și casele de bilete dedicate lor și marcate vizibil în spațiile din holurile marilor gări”, transmite CFR Călători.

Biletele de tren pot fi achiziționate cu anticipație: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele XsellKiosk din gări; de la automatele ZebraPay; direct de la casele de bilete din gări și agenții de voiaj CFR; de la distribuitori autorizați (agenții de turism) și prin telefon la 021 9522.

A doua zi de Paște, 17 aprilie, toate agențiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepția agențiilor Carrefour Colentina și Titan din București și Iulius Mall din Iași.“Înainte de călătorie, recomandăm tuturor pasagerilor să se asigure că au achiziționat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren și/sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon 021/9521 sau să se adreseze personalului nostru din stații”, informează CFR Călători.

(Foto: Economica.net)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*