Administrație

Șeful CJ Timiș: “Fac apel la primari să facă front comun pentru proiectele județului”

Șeful CJ Timiș: “Fac apel la primari să facă front comun pentru proiectele județului”

Consiliul Județean Timiș va depune la ADR Vest mai multe proiecte pe fonduri europene. Este vorba despre proiecte din fonduri guvernamentale depuse la Ministerul Dezvoltării, atât pentru infrastructura rutieră, cât și sociale.

Președintele CJ, Călin Dobra: “Sper ca angajații CJ să se mobilizeze, ca anul 2018 să nu ne mai prindă cu un excedent foarte mare, așa cum am aprobat la începutul anului 2017.  Sunt proiecte majore, care se pot întinde și pe o perioadă de doi ani în funcție de procedura de licitație. Execuția lor nu poate să se întindă mai mult de un an jumate. Pe noi ne interesează, indiferent de ceea ce discutăm”.

În plus, șeful CJ Timiș face apel către primarii din județ să facă un front comun pentru implementarea proiectelor.“Vă dau un exemplu. Proiectul pilot privind bazinele de înot didactice din cele 8 localitați din Timiș. Să pună teren la dispoziție, etc. Chiar dacă șapte primari nu sunt de aceeași culoare politică, am discutat strict administrativ. Am toată deschiderea din partea lor de a susține o astfel de investiție”, adaugă Călin Dobra.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*