Economic

Agricultorii invitați la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad. Tu te-ai înscris?

Agricultorii invitați la Târgul Internațional de Agricultură de la Novi Sad. Tu te-ai înscris?

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în data de 15 mai o misiune economică la Novi Sad, de vizitare a celei de-a 84-a ediții a Târgului Internațional de Agricultură. Acesta este cel mai important târg de profil din Serbia și unul dintre cele mai mari din Europa.

Vizitatorii vor putea intra în contact direct cu cei peste 1.500 de expozanți din Serbia și din alte 60 țări ale lumii, care își prezintă oferta de produse, echipamente și servicii pe spații de expunere generoase, interior – 9.000 mp și exterior – 40.000 mp.

Expozanții – producători și distribuitori, sunt grupați pe următoarele domenii și sectoare: mașini și utilaje pentru agricultură și industrie alimentară; produse agro- alimentare; ambalaje și mașini de ambalat;     componente și piese de schimb pentru utilaje și mașini agricole; produse chimice pentru agricultură; sisteme de energie regenerabilă; procesare și echipamente cu efect de sera;    știință aplicată și cercetare; servicii financiare, alte servicii conexe.

Costul deplasării este de 200 lei / pers. și cuprinde transport cu autocar / microbuz, intrarea în expoziție,  asistență CCIAT pe durata deplasării.

Termen limită de înscriere: 10 mai 2017

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*