Administrație

Echipamentele pentru skate-park-ul din Parcul Pădurice, mutate

Echipamentele pentru skate-park-ul din Parcul Pădurice, mutate

Tinerii pasionați de sporturi extreme vor avea un alt spațiu dedicat lor. Echipamentele pentru skate-park-ul din Parcul Pădurice vor fi mutate în curând într-o altă locație. Anunțul a fost făcut astăzi de edilul Robu. Acesta spune că măsura este necesară din pricina unor sesizari venite de la cetateni.

Potrivit primarului Nicolae Robu, locația este în spatele Sălii Olimpia, în zona în care sunt și aparatele de fitness. Municipalitatea nu a renunțat la ideea de realizare a unui skate-park, dar proiectul este blocat de un proces dintre primărie și firma care a câștigat licitația pentru executarea lucrării.“Noi n-am abandonat ideea de a realiza un skate-park în Parcul Central. Din păcate nu am putut să ducem proiectul la bun sfârșit, pentru că firma a invocat scăpări și am fost nevoiți să mergem în instanță cu această firmă. Ne judecăm în continuare, am câștigat la primul termen, iar în 12 mai se va judeca recursul. Noi suntem încrezători că vom câștiga și la acest nivel și atunci vom putea da drumul unei noi licitații. Dacă lucrurile merg bine sunt șanse că în 2017 să avem skate-park”, explică primarul Nicolae Robu.

Skate-park-ul va avea o suprafață de 1.500 de metri pătrați, din care 1.268 de metri pătrați sunt destinați amenajărilor efective. Acesta va fi situat la extremitatea Parcului Scudier, cu acces din bulevardul Republicii. Investiția se ridică la aproximativ 500.000 de euro.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*