Politic

Fiul premierului Grindeanu, de mână cu tatăl său la Consiliul Județean Timiș

Fiul premierului Grindeanu, de mână cu tatăl său la Consiliul Județean Timiș

Anul 2017 reprezintă pentru Consiliul Județean Timiș un an de bilanț, în condițiile în care se împlinesc 25 de ani de la înființarea instituției.

Premierul României, Sorin Grindeanu a participat astăzi la ședință festivă dedicată celebrării unui sfert de secol de activitate. Fostul președinte al CJ Timiș, Sorin Grindeanu, nu a venit singur, ci însoțit de fiul său Mihai.

Vizibil emoționat, șeful Executivului a afirmat că s-au împlinit o sută de ani de când conduce Guvernul. Reamintim, Sorin Grindeanu  a condus CJ Timiș timp de șase luni. “La mulţi ani, Consiliul Judeţean Timiş! Este o urare pe care o fac cu nostalgie. Mă uit în sală şi văd foarte mulţi oameni cu care am lucrat şi alături de care am învăţat administraţie şi de care mă leagă foarte multe lucruri. Săptămâna aceasta s-au împlinit 100 ani de când, mă scuzaţi, 100 de zile, să nu urez la nimeni aşa ceva, de când am plecat de aici pentru a prelua şefia Guvernului. De foarte multe ori, în această perioadă, m-am gândit şi la cele şase luni în care am avut onoarea să conduc Consiliul Judeţean Timiş. Acea experienţă pentru mine este extrem de folositoare la Guvern, mă ajută să înţeleg nevoile şi priorităţile pe care le au autorităţile publice locale”, a transmis premierul României, Sorin Grindeanu.

La eveniment au fost invitați să participe: foștii președinți, vicepreședinți și secretari ai instituției, senatorii și deputații de Timiș, rectorii universităților și șefii instituțiilor de cultură din Timiș, consulii onorifici la Timișoara, consilierii județeni din actualul mandat 2016-2020 și alți reprezentanți ai instituțiilor cu care CJ Timiș colaborează.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*