Utile

Întrerupere în furnizarea apei în Șag și Lovrin

Întrerupere în furnizarea apei în Șag și Lovrin

 

Joi, 6 aprilie, între orele 9-16, se va întrerupe alimentarea cu apă în localitatea Șag pentru spălarea rezervorului de înmagazinare a apei. Programul de spălare a sistemelor de alimentare cu apă urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim pentru mentenanța preventivă a rețelelor de apă.

De asemenea, în data de 6 aprilie, între orele 9-17, se va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Lovrin, din cauza întreruperii energiei electrice la forajele de apă care alimentează localitatea. Furnizorul de energie electrică a planificat în acest interval orar lucrări de reparații, însă, în caz de vreme nefavorabilă acestea vor fi reprogramate.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, li se recomandă clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Consumatorii trebuie să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*