Administrație

De luni, unul din minibuzele Mercedes intră în circulație. Celelalte nu au aviz de specialitate

De luni, unul din minibuzele Mercedes intră în circulație. Celelalte nu au aviz de specialitate

Cele șase minibuze Mercedes, din totalul de 20, au fost înmatriculate. În plus, au fost obţinute taloanele şi licenţele pentru transportul în comun.

De luni unul din ele va fi introdus în uz, anunță Nicolae Robu. RATT a întocmit programul cu traseele importante.“Am reușit obținerea taloanelor, respectiv a licențelor pentru a putea funcționa. Drept urmare, de luni vor fi pe traseu cele șase minibuze Mercedes. Ele vor circula pe un traseu nou, patru din ele, iar două vor fi folosite pentru a prelua plusurile de sarcină unde e nevoie. RATT a conceput traseele importante. Deocamdată există aviz de la Comisia de Circulație pentru unul dintre acestea patru”.

Noul traseu deservește zona Ciarda Roșie și până la capatul liniei 15. Microbuzul care pleacă din Ciarda Roșie va avea următorul traseu: sens giratoriu Matei Millo – str. Matei Millo – str. Nicolae D. Cocea – str. Martir Const. Radu – str. Iuliu Podlipny – Calea Urseni – str. G. Musicescu – Calea Martirilor – Mareșal Prezan (capăt Linia 15) și retur.

Două microbuze vor fi folosite la ore de vârf pe rute aglomerate şi vor prelua surplusul de pasageri, informează edilul.“Am vrea să facem anumite schimbări care vor asigura și un transport în comun mai convenabil pentru cetățeni. Mă refer la faptul că pe anumite trasee unde nu avem un număr mare de călători, o să înlocuim autobuzele mari cu minibuze. Autobuzele care se disponibilizează astfel le vom muta pe trasee cu solicitări mai mari”, a transmis Nicolae Robu.

Celelalte trei trasee vor intra în vigoare după ce Comisia de circulație își va da acordul. Unul vizează cartierul Ronat, altul Mehala, iar celălalt cartierul Cora.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*