Eveniment

Descinderi în comuna Ghilad. Ce caută polițiștii

Descinderi în comuna Ghilad. Ce caută polițiștii
Adora Beauty

Descinderi în Timiș!Polițiștii orașului Deta și cei din cadrul Secției 9 Rurale Jebel au depistat la locuințele a doi bărbați, de 29 și 48 de ani, 4 arme și 1324 de alice, deținute ilegal.

La data de 8 martie, în baza unor informații, polițiștii orașului Deta și Secției 9 Rurale Jebel au depistat la locuința unui bărbat de 29 de ani, situată pe raza comunei Ghilad, mai multe arme de foc neletale, deținute ilegal.

De la cel în cauză, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor două pistoale și o maceta, bunuri pe care bărbatul le-ar fi achiziționat din Franța. Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că un alt bărbat, de 48 de ani, din orașul Deta, ar fi achiziționat de la cel în cauză o armă.

Astfel, în cursul aceleiași zile, polițiștii au efectuat verificări la domiciliul bărbatului de 48 de ani, de unde au ridicat în vederea continuării cercetărilor două arme și 1324 de alice, deținute ilegal.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celor în cauză.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*