Eveniment

Contrabandiști de arme, săltați de polițiștii timișeni

Contrabandiști de arme, săltați de polițiștii timișeni

Descinderi în această dimineață în municipiul Iași! Poliţiştii timişeni specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat o percheziţie pe raza municipiului Iași, la locuinţa unor persoane bănuite de contrabandă calificată.

Azi, 8 martie, poliţiştii timișeni au fost sesizaţi de către lucrătorii Direcţiei Regionale Vamale Timişoara despre faptul că au descoperit în patru colete, expediate din America, muniție și componente pentru arme letale. Astfel, la data de 25 noiembrie, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase au efectuat o percheziţie, pe raza municipiului Iași, la locuința unor persoane, de 40 și 50 de ani, bănuite de contrabandă cu arme.

În urma percheziției, polițiștii au ridicat de la locuința celor în cauză muniția și componentele mai sus menționate în vederea continuării cercetărilor. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă calificată, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*