Eveniment

Urmărit internaţional, depistat la Naidăş

Urmărit internaţional, depistat la Naidăş

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Naidăş au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean sârb, pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi.

Ieri, în jurul orei 21.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Naidăş – I.T.P.F. Timişoara s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul sârb Gabriel W., în vârstă de 29 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în Serbia.

Cu ocazia efectuării controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Germania, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, în data de 02.02.2017.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei bărbatului, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

 

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*