Eveniment

Încerca să treacă granița cu permis de conducere fals

Încerca să treacă granița cu permis de conducere fals

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat un cetăţean bulgar care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere bulgăresc fals pentru autoturismul pe care îl conducea.

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul bulgar Basri B., în vârstă de 25 de ani, la volanul unui autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria.

La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, şoferul a prezentat şi permisul de conducere. Poliţiştii de frontieră au constatat că permisul auto nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unui document original, acesta fiind fals, iar în urma verificărilor în baza de date, s-a stabilit că tânărul nu deţinea permis de conducere.

Cu privire la cele constatate, persoana în cauză a declarat că a obţinut documentul prezentat la control de la un conaţional, în schimbul sumei de 600 de euro şi a recurs la această metodă deoarece nu deţinea permis de conducere.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*