Politic

Scandal în Parlament! Ordonanța 14 a fost adoptată în Senat cu unanimitate de voturi

Scandal în Parlament! Ordonanța 14 a fost adoptată în Senat cu unanimitate de voturi

Senatul a adoptat, cu unanimitate de voturi, proiectul de lege privind aprobarea OUG nr. 14/2017 pentru abrogarea OUG nr. 13/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal și a Legii nr.135/2010 privind Codul de procedură penală, scrie Agerpres.

Raportul favorabil cu amendamente întocmit luni de Comisia juridică a fost asumat de plenul Senatului cu 120 de voturi “pentru”.

Proiectul legislativ are un caracter organic și a fost adoptat de Senat, în calitate de primă Cameră sesizată, cu 118 voturi “pentru”.

Senatorul de Timiș, Alina Gorghiu, a propus suspendarea şedinţei pentru a da posibilitatea membrilor Comisiei juridice să se întrunească într-o şedinţă de urgenţă pentru a da raport pentru respingerea OUG 13.

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a decis suspendarea şedinţei pentru a se consulta cu liderii grupurilor parlamentare.

UPDATE: PSD refuză să dezbată Ordonanța de Urgență 13, cea care a fost abrogată ulterior prin Ordonanta 14. Senatorii PSD spun că ea va râmâne în stadiu de proiect.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*