Administrație

Încă două mașini noi, în posesia Serviciului de Ambulanță Timiș

Încă două mașini noi, în posesia Serviciului de Ambulanță Timiș

Încă două autospeciale noi vor intra în posesia Serviciului de Ambulanță Timiș. Anunțul a fost făcut de vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Traian Stancu, care precizează că achiziția s-a făcut din bugetul propriu al CJ.

Serviciul de Ambulanță Timiș are mare nevoie de autospeciale pentru a-și putea desfășura activitatea în condiții mai eficiente. 70% dintre maşinile de intervenţie au depăşit 500.000 de kilometri şi ar trebui înlocuite. În total, în cadrul Serviciului de Ambulanță funcționează 74 de mașini, dintre care 20 sunt ieșite din uz. “Joi am făcut recepția, vineri am pregătit proiectul de hotărâre pentru ca marți să le putem băga. De sărbători să putem suplimenta. La nivel național contractul cu achiziția de salvări va începe de la anul. Mă bucur totuși că în acest an am reușit să aducem șase Salvări noi în Timișoara pentru a sprijini populația care chiar are nevoie. Sperăm de sărbători ca lumea să nu aibă nevoie de aceste mașini”, a explicat Traian Stancu, vicepreședintele CJ Timiș.

Reamintim, Guvernul a alocat la nivel național 230 milioane euro pentru ambulanțele achiziționate de către Ministerul Sănătății, în baza unui protocol semnat cu Ministerul de Interne, respectiv, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*