Eveniment

Isprava unui băiat de 20 de ani: trei telefoane furate în două zile la Timișoara și Moșnița Nouă

Isprava unui băiat de 20 de ani: trei telefoane furate în două zile la Timișoara și Moșnița Nouă

În 3 iulie, în jurul orei 11:30, polițiștii Secției 2 Timișoara au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 39 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe bulevardul Liviu Rebreanu din Timișoara, s-a apropiat de ea un bărbat ce se deplasa pe bicicletă și i-a sustras din mână telefonul mobil. Femeia a reușit să localizeze în timp real telefonul mobil de pe un alt dispozitiv electronic, acest lucru ajutându-i pe polițiștii Sectei 2 să depisteze în zona cartierului Iosefin un tânăr, în vârstă de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Bărbatul a fost predat polițiștilor Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara, care au continuat cercetările și au stabilit că în aceeași zi, în jurul orei 10:00, a mai sustras un alt telefon mobil de la o femeie, în vârstă de 69 de ani, din Moșnița Nouă.

De asemenea, polițiștii au mai constatat că în data de 2 iulie, în jurul orei 06:40, bărbatul a mai sustras un alt telefon mobil de la o tânără de 23 de ani, în timp ce aceasta se afla în stația de autobuz situată la intersecția arterelor Mareșal Constantin Prezan și Calea Martirilor din Timișoara.

În investigațiilor, polițiștii au reușit să identifice și să depisteze cele trei persoane care au achiziționat cele trei telefoane mobile de la bărbatul în cauză, fiind ridicate și restituite persoanelor vătămate.

Joi, 4 iulie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă fin cadrul IPJ Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*