Educație

LiteraTURA – Întâlniri cu scriitori – lectură publică la UMF Timișoara

LiteraTURA – Întâlniri cu scriitori – lectură publică la UMF Timișoara

Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” din Timișoara vă invită, în cadrul programului acțiuni culturale@UMFT, la lectură publică din Texte de atelier (primul volum al Atelierului de scriere creativă din cadrul UMFT).

Cei 19 autori ai acestui volum vă așteaptă: călătorim împreună și facem vizibile căile ce leagă artele plastice de muzică și de artele cuvântului. Textele pot fi descoperite în varianta tipărită a cărții, în varianta e-book și la această sesiune de lectură publică.

„Vineri, 5 iulie, de la ora 16.00, la Casa cu Iederă (bulevardul Corneliu Coposu, nr. 5), vom discuta cu artiștii ale căror lucrări ne-au inspirat în scrierea textelor de Atelier, precum și cu actori ai scenei culturale timișorene care ne-au fost alături în acest demers”, au transmis reprezentanții UMF.

Organizator: ș. l. dr. Elena-Ligia Jebelean
La pian: Anastasia Crașovan

Înscrierea prealabilă este recomandabilă și se face prin completarea unui formular.

Persoană de contact, Director Program Activități Extracurriculare, conf. dr. Daniela Șilindean: silindean.daniela@umft.ro

Evenimentul este realizat în cadrul Programului de activități extracurriculare artistice – cu sprijinul financiar al Ministerului Educației.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*