Administrație

Peste 150 de locuri de parcare amenajate de Primăria Timișoara în zona Lipovei

Peste 150 de locuri de parcare amenajate de Primăria Timișoara în zona Lipovei

Primăria Timișoara a finalizat și ultimele locuri de parcare din zona Lipovei, în cadrul primei etape de amenajare de locuri de parcare în locul fostelor garaje din cartiere. Este vorba de Intrarea Sunetului, unde au fost demolate 35 de garaje, care au fost înlocuite de 44 de locuri de parcare.

Vă reamintim că pe strada Silistra, la intersecția cu strada Verde, după demolarea vechilor construcții au fost amenajate 32 de locuri de parcare, iar pe strada Verde pe locul fostelor garaje sunt acum 77 de locuri pentru mașini.

Pe aceste spații, pe lângă locurile de parcare se amenajează și zone verzi, cu iarbă, plante perene și arbori, pentru a asigura umbră și răcoare și a reduce poluarea.

Primăria Timișoara vizează demolarea a sute de garaje sau clădiri provizorii vechi, majoritatea degradate, iar într-o primă etapă sunt derulate lucrări în zonele Lipovei, Aradului, Modern, Șagului și Martirilor. Revitalizarea respectivelor zone se va face prin amenajarea de noi spații verzi pe locul acestor garaje precum și căi de acces, trotuare și locuri de joacă pentru copii, acolo unde spațiul o permite.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*