Life-style

Tratamente specializate de remodelare corporală, la Adora Beauty din Timișoara

Tratamente specializate de remodelare corporală, la Adora Beauty din Timișoara

Modelează-ți silueta cu tratamente specializate de remodelare corporală, la salonul nostru Adora Beauty din Timișoara.

Procedurile cosmetice au fost concepute din dorința noastră de a explora metode eficiente pentru a ne îngriji și înfrumuseța pielea. Descoperă serviciile noastre de tratamente faciale și remodelare corporală.

Serviciile oferite de noi în cadrul salonului Adora Beauty Timișoara sunt menite să satisfacă cele mai variate nevoi și dorințe ale clientelor noastre și sunt asigurate de către o echipă deosebită. Suntem dedicați să vă ajutăm să atingeți obiectivele de frumusețe și sănătate prin intermediul tehnologiilor avansate de remodelare corporală și facială. Află secretele frumuseții prin tratamente adaptate individual, în funcție de dorințe și nevoi.

Descoperă revoluția în îngrijirea facială cu tratamentul nostru LPG! Experimentează magia fermității, regenerării și întineririi! Stimulează producția de colagen și elastină pentru o piele radiantă și fermă! Transformă fiecare ședință într-o călătorie către frumusețea atemporală.

Endermologia cu Cellu M6 este un tratament modern. Datorită costumului special nu există riscul de a se sparge vasele capilare și nici de a se produce vânătăi.

Tratamentul LPG presupune sculptarea și remodelarea uneia sau a mai multor zone ale corpului. Printre cele mai multe rezultate obținute de către clienții noștri la noi în salon sunt: diminuarea celulitei, tonifierea pielii și obținerea unui aspect întinerit al acesteia, slăbirea localizată. Dacă și tu vrei să te bucuri de aceste modificări ale corpului, noi suntem aici să te ajutăm.

LPG Cellu M6 ALLIANCE stimulează pielea, transformând-o într-un mod uimitor, prin:

⦁ activarea procesului de eliminare a grăsimii, lipoliza, care provoacă remodelarea corporală și slăbirea, asigurând și o circulație îmbunătățită pentru un puternic efect detoxifiant și de wellness, adică de stare de bine;

⦁ creșterea producției de substanțe din corp cu efect de rejuvenare precum colagenul, elastina, acidul hialuronic pentru o piele mai fermă, mai întinsă, mai tânără;

⦁ accelerarea vascularizării și a creșterii substanțelor cu rol reparator, pentru a trata transformările țesutului conjunctiv precum arsurile, cicatricile, fibroza, problemele de circulație și diferite patologii musculare(leziuni, contracturi etc.) în mod natural și nedureros, fără efecte secundare.

Noua tehnologie LPG Cellu M6 ALLIANCE este de 3 ori mai eficientă decât cea precedentă, cu rezultate îmbunătățite și vizibile după numai 3 ședințe, respectând 100% pielea. Specialiștii LPG au demonstrat acțiunea spectaculoasă a noii tehnologii LPG, ce ajută să elimine până la 5,2 centimetri din talie, reduce celulita cu până la 67% și oferă cu 71% mai multă fermitate pielii. Rezultatele vizibile apar încă din a treia ședință. Pentru prima dată, două tehnologii au fost combinate pentru rezultate fără precedent și un efect global asupra aspectului fizic prin tratamente simultane de slăbire și anti-îmbătrânire.

Nutriție în timpul ședințelor de LPG!

Timp de 2 h înainte și 2h după nu mâncați mâncare bogată caloric (paste, cartofi, pizza etc ). Această recomandare este în special pentru pacienții cu surplus de kilograme sau cu depozite de grăsime localizată. Dacă mâncăm corect, sporim efectul LPG, adică corpul, care va avea nevoie de energie, începe să folosească rezervele acumulate chiar din locurile unde s-a efectuat masajul.

Pentru cine sunt eficiente tratamentele LPG care țintesc zona taliei și a abdomenului?

  • Persoane care doresc să piardă centimetri în circumferință;
  • Persoane care au slăbit, însă pielea a rămas fără tonus;
  • Persoane slabe cu sau fără musculatura conturată, a căror piele are nevoie de lifting și de o mai bună fermitate;

Contraindicații: sarcină, alăptare, cancer, tumori, operații recente, tijă/șuruburi metalice, boli de piele inclusiv cele autoimune, psoriazis, vitiligo, alergii, epilepsie, infecție cu HIV, hepatita C, boli de inimă, hipertensiune.

Încearcă tratamentele noastre! Fă o programare acum la telefon: 0758 052 575.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*