ELECTORAL

În 45 de secții, conform numărătorii paralele a partidelor, Alianța Dreapta Unită și Dominic Fritz sunt câștigători ai alegerilor

În 45 de secții, conform numărătorii paralele a partidelor, Alianța Dreapta Unită și Dominic Fritz sunt câștigători ai alegerilor

Duminică, 9 iunie, românii și-au ales primarii, președinții de consilii județene, membrii consiliilor locale și ai celor județene, dar și europarlamentarii.

În cursa electorală au intrat 10 candidați pentru funcția de primar al Timișoarei, iar pentru cea de președinte al Consiliului Județean Timiș șapte candidați.

În județul Timiș au fost 616 secții de votare, printre care 207 la Timișoara.

Rezultatele parțiale din mai multe secții din Timișoara arată că Dominic Fritz l-a învins a doua oară pe Nicolae Robu. În 45 de secții, conform numărătorii paralele a partidelor, Alianța Dreapta Unită și Dominic Fritz sunt câștigători ai alegerilor.

Nicolae Robu nu a dorit să declare nimic la ora 22:00, la sediul PNL Timiș, motivând că nu există un rezultat exit-poll pentru validarea unor rezultate concrete, până la ora 01:00, pentru că atunci ar putea veni mai multe rezultate ale numărătorilor paralele.

În schimb, Dominic Fritz și Alin Nica au avut discurs de învingători, susținând că atât Primăria Timișoara, Primăria Lugoj, dar și Consiliul Județean vor fi conduse de reprezentanții Alianței Dreapta Unită.“După numărătoarea noastră paralele, adica cifrele pe care ni le transmit reprezentanții noștri din secții, deocamdată avem 45 de secții cu rezultate și Dominic Fritz a câștigat 49 %, iar Nicolae Robu 35%. Acest rezultat încă se poate mișca într-o direcție sau alta, cert este că azi stăm în fața timișorenilor ca învingători. Astăzi, timișorenii au dat un vot să mergem înainte, astăzi, timișorenii au dat un vot să investim în educație și să ne asigurăm că fiecare copil din Timișoara are acces la o infrastructură de educație de calitate (…)”, a afirmat Dominic Fritz.

Video aici https://www.facebook.com/dominicprimar/videos/422282797473048

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*