ELECTORAL

Raul Olajos, candidatul REPER pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara, singurul din cei 10 care a participat la toate dezbaterile la care a fost invitat (P)

Raul Olajos, candidatul REPER pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara, singurul din cei 10 care a participat la toate dezbaterile la care a fost invitat (P)

Raul Olajos, candidatul REPER pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara este singurul din cei 10 care a participat la toate dezbaterile la care a fost invitat.

„A fost o campanie foarte intensă, cu multe acțiuni în teren, cu multe emisiuni programate, și totuși cu un mic efort de replanificare, am reușit să onorez toate invitațiile primite. Cred foarte mult într-o competiție onestă, indiferent de domeniul în care se desfășoară, chiar și în zona politică. Dar totodată cred că este și o datorie a candidaților să participe la astfel de dezbateri, pentru a putea arăta cetățenilor cu adevărat cum sunt, ce calități au, ce propuneri au pentru viitorul lor mandat, de ce merită să fie votați. Eu cu echipa mea am încercat să avem o campanie constructivă, axată pe soluții concrete. Găsiți propunerile noastre pe www.olajos.ro”, a spus Raul Olajos.

Prima dezbatere la care a participat candidatul REPER Timiș a fost cea de la 8TV, din 13 mai, pe care o puteți viziona aici.

A urmat apoi cea organizată de Radio Timișoara și difuzată live in 21 mai.

Peste doar 2 zile, pe 23 mai, postul Euronews România a organizat o dezbatere în studiourile sale din București, Raul Olajos fiind prezent și acolo fizic. Din păcate pentru timișoreni, la dezbaterea aceasta, cu acoperire națională, au luat parte doar 4 din cei 10 candidați pentru funcția de primar, doar doi fiind în studio.

Puteți viziona înregistrarea aici.

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș a fost organizatoarea unei alte sesiuni dedicate problemelor tinerilor din urbe, ce a avut loc pe data de 28 mai, la care au participat ceva mai mulți candidați –  6 din cei 10. Dezbaterea este înregistrată de Facebook și o puteți reviziona aici.

Ultima dezbatere a avut loc aseară la Hotel NH și a fost organizată de Ziua de Vest și Ecopolitica, având următoarea temă: ” Calitatea vieții în Timișoara”. Subiectul a fost analizat pe trei paliere: poluare (chimică, praf, fonică), trafic și mobilitate, spații pentru preșcolari: creșe și grădinițe. De data aceeasta a fost record de prezență – au participat 8 candidați.

Dominic Fritz este singurul candidat care nu a participat la absolut nici una dintre dezbateri.  A acționat la fel cum a făcut-o Nicolae Robu acum 4 ani, iar pe Robu l-a costat acest gest cu pierderea funcției.

Timișorenii sunt pragmatici și pun mare preț pe respectul acordat de cei care le cer votul în campaniile electorale și au taxat întotdeauna aroganța.

Peste 2 zile vom vedea rezultatele acestei campanii și schimbările care vor fi aduse în administrația timișoreană și în cea din județ.

Ieșiți la vot și alegeți cu toată încrederea candidații care vă reprezintă, pentru că fiecare vot are valoare și contează la final!

Comandat de REPER – Filiala Timiș

Executat de MUȘAT OANA P.F.A.

CMF 21240322


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*