ELECTORAL

Raul Olajos, candidatul REPER pentru Primăria Timișoara (P)

Raul Olajos, candidatul REPER pentru Primăria Timișoara (P)

Candidatul partidului REPER pentru Primăria Timișoara este un timișorean, în vârstă de 45 ani.

Pe site-ul său www.olajos.ro, Raul Olajos se descrie: “un bănățean român, cu origini maghiare și germane” ne mărturisește că toată viața lui a gravitat în orașul natal Timișoara.

Mai multe etape ale vieții sale sunt reflectate de anii petrecuți în cartierele timișorene Freidorf, Dacia și Lipovei.  În cartierul Dacia a urmat cursurile Școlii Generale nr. 26, iar cele liceale la Liceul Auto din cartierul Auto.

Este absolvent al UVT, mai exact al Facultății de Științe Economice în 2001 și al Facultății de Științe Politice și Filosofie, specializarea Filosofie în 2003. Cele două domenii i-au creionat viața profesională, din 2003 fiind pe rând: Profesor, Economist-Analist, Director Economic, Expert Judiciar, Director General și Consultant de Business Management.

Din 2011 este Expert Contabil, iar din 2014 întocmește și Expertize Judiciare pentru Instanțele de Judecată. In ultimii 8 ani a evaluat prejudicii în dosare instrumentate de DNA și DIICOT atât pentru Judecătoria Timișoara cât și pentru Tribunal și Curtea de Apel Timiș.

Îmi propun lucruri simple, dar clare: organizarea administrației după criterii de eficiență și dezvoltare durabilă. Conceptul cheie pe care îl am în vedere este cel de reconstrucție împreună, pentru noi toți. Și mă bucur că în acest demers am alături oameni dedicați care îmi împartășesc idealurile și pe care mă pot baza”, spune Raul Olajos.

Programul său de candidatură este compus pe conceptul unor triade – capitolul Timișoara atractivă, împărțit în subcapitolele Timișoara istorică, Timișoara verde  și  Timișoara culturală, capitolul  Timișoara comfortabilă format din subcapitolele Timișoara dinamică, Timișoara sănătoasă și Timișoara cetățenilor și al treilea capitol, Timișoara inovativă format din Timișoara contemporană, Timișoara educată și Timișoara antreprenorială.

Iar campania din mediul online poate fi găsită pe pagina lui de Facebook https://www.facebook.com/raulolajos11.

Soluțiile propuse pentru Timișoara sunt gândite a fi realizabile în perioada unui mandat, iar Raul Olajos și echipa sa îi invită pe timișoreni să le lectureze, să nu își piardă încrederea în clasa politică și să meargă la vot pe 9 iunie pentru a-și alege administrația pe care și-o doresc.

Comandat de PARTIDUL REÎNNOIM  PROIECTUL EUROPEAN AL ROMÂNIEI – REPER, Filiala Județeană Timiș

Executat de MUȘAT OANA P.F.A.

COD MANDATAR FINANCIAR 21240322


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*