Eveniment

Două femei care au vrut să ofere fructe unor muncitori au fost bătute de patronul șantierului

Două femei care au vrut să ofere fructe unor muncitori au fost bătute de patronul șantierului

Scene înfiorătoare s-au petrecut ieri pe raza oraşului Sânnicolau Mare.

Patronul unei firme a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat de loviri şi alte violenţe, după ce a agresat fizic şi verbal, două femei de 38, respectiv 42 de ani.

Totul a pornit de la faptul că cele 2 femei au mers la firma agresorului să îi ducă unui angajat nepalez, niște căpsuni.Patronul a început să le jignească şi să le lovească pe cele două femei.

Întreaga scenă a fost filmată de una dintre ele, iar imaginile au ajuns în spaţiul public.

Aș fi vrut să fi fost un vis urat din care să mă fi trezit acum….dar a fost REALITATE! Pentru un sandwich și o mână de căpșuni…

Agresorul nostru are angajați din Nepal iar noi ne-am împrietenit cu unul din aceștia; ieri, sâmbătă 25 mai 2024, ne-am dus să-i ducem niște căpșuni și un sandwich, crezând că are pauza de masă de la 13-14! În viața mea nu mi-a vorbit cineva așa: curve, târfe si alte înjurături prin care ne acuza că am venit să întreținem relații sexuale cu nepalezii… etc au venit ca o avalanșă peste noi, după care au urmat și loviturile; Andrea Șteț a primit multe lovituri”, a scris pe Facebook una dintre femei.

Bărbatul de 39 de ani a fost dus la poliție, unde a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de loviri și alte violențe.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*