ELECTORAL

Adrian – Aurel Pavel, candidatul PSD la Primăria Recaș: Candidăm ca o echipă unită, cu experiență (P)

Adrian – Aurel Pavel, candidatul PSD la Primăria Recaș: Candidăm ca o echipă unită, cu experiență (P)

Domnule Pavel, ați hotărât să candidați pentru funcția de primar al orașului Recaș. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Am decis să candidez la funcția de primar al orașului Recaș pentru că îmi doresc să continui și să dezvolt proiectele actualei administrații, în același ritm precum din 2012 și până în 2024, cu aceeași implicare și devotament. Orașul Recaș și cetățenii lui au nevoie de continuitate și stabilitate, iar eu mă voi implica sută la sută în a le oferi aceste lucruri. Suntem o echipă unită, experimentată și hotărâtă să facă lucruri bune pentru comunitate și să nu dezamăgească niciodată oamenii.


Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Planul de dezvoltare și modernizare al orașului Recaș a fost gândit și elaborat în urma identificării nevoilor cetățenilor, astfel încât viața lor să fie mai bună. Acestea sunt proiecte aflate în diverse stadii sau care urmează să fie implementate în cel mai scurt timp. Câteva din obiective sunt amenajarea drumului European DE-40 cu parcări și trotuare, amenajarea pieței de vechituri, aici se va asfalta și se vor pune dale, lucrări de canalizare în satul Izvin, amenajarea tuturor trotuarelor și acceselor în curți în orașul Recaș și satele aparținătoare, realizarea pistelor de biciclete în orașul Recaș. În plan există și construcția unui bloc de locuințe ANL în orașul Recaș și în satul Izvin.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Între primării și Consiliul Județean Timiș trebuie să existe o colaborare bună, pentru că de ea depinde dezvoltarea întregului județ. Am convingerea că lucrurile se vor schimba în bine cu domnul Alfred Simonis, iar din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, va putea sprijini și mai mult proiectele noastre.

– Comantat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș
– Executat de MUȘAT OANA PFA
– CUI mandatar financiar coordonator 21240002


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*