Social

Seriozitatatea și atenția pentru clienți – succesul companiei Maxutil

Seriozitatatea și atenția pentru clienți – succesul companiei Maxutil

Vineri, 17 mai, în orașul Gătaia a avut loc evenimentul de inaugurare a noului sediu pe care compania Maxutil, parte a grupului Maxagro l-a deschis ca urmare a creșterii cifrei de afaceri din ultimii ani.

Compania Maxutil este specializată în vânzarea de utilaje agricole și de construcții, noi și second hand, raportând în anul 2023 o cifră de afaceri de 72 de milioane de lei și parteneri de lucru în peste 20 de țări din întreaga lume.

« Angajamentul față de calitate și serviciile oferite ne-au dus la acest rezultat. Ceea ce ne diferențiază pe piață sunt consultanța personalizată în alegerea echipamentelor de către client, finanțarea flexibilă, transportul intern și internațional, serviciile post-vânzare », a spus Daiana Zifceak, administrator al companiei.

Înființată în urmă cu cinci ani, Maxutil are în prezent un parc de utilaje evaluat de patru milioane de euro. “Vom continua să construim pe fundația solidă a fondatorilor. Acest sediu ne ve permite să inovăm și să ne extindem și vrem să mulțumim echipei financiare, tuturor celor care au făcut posibil acest rezultat – mecanici, șeful de parc, șoferii și celor care se ocupă de partea de imagine”, a mai spus Daiana Zifceak, administrator al companiei Maxutil.

Parte a grupului Maxagro, compania Maxutil este unul dintre principalii furnizori de utilaje și echipamente pentru industria agricolă și construcții, atât la nivel regional cât și național, dedicată să ofere soluții complete și inovatoare pentru nevoile variate ale clienților săi.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*