Social, Utile

Ilie Vlaicu: Țara are o mare nevoie de ingineri experimentați, care să ofere consultanță și să supervizeze proiectele finanțate din fonduri UE

Ilie Vlaicu: Țara are o mare nevoie de ingineri experimentați, care să ofere consultanță și să supervizeze proiectele finanțate din fonduri UE

Directorul Aquatim, Ilie Vlaicu a participat la aniversarea celor 25 de ani de la înființarea Asociației Române a Inginerilor Consultanți.

Evenimentul a strâns laolaltă profesioniști din domeniul construcțiilor și consultanței în inginerie, inclusiv reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).

“Am fost onorat să particip, în calitate de președinte al Asociației Române a Apei (ARA), la aniversarea celor 25 de ani de la înființarea Asociației Române a Inginerilor Consultanți (ARIC), în cadrul conferinței BASM/REAL. A fost un bun prilej să reamintesc că țara noastră are o mare nevoie de ingineri experimentați, care să ofere consultanță și să supervizeze proiectele finanțate din fonduri ale Uniunii Europene. Deficitul de ingineri este real și grav pentru economia românească, iar pentru a-l contracara, ARA a creat Centrul de Formare a Personalului din Sectorul de Apă (CFPSA), ce va juca un rol esențial în educarea și pregătirea noii generații de profesioniști”, a explicat Ilie Vlaicu, directorul general al Aquatim și președinte al Asociației Române a Apei.

ARA și ARIC vor colabora și vor sprijini dialogul dintre ministere, autoritățile de management și operatorii regionali de apă din România.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*