Economic

Bursa Locurilor de Muncă la Timișoara

Bursa Locurilor de Muncă la Timișoara

Într-o perioadă în care piaţa muncii este în continuă schimbare, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se bucură să anunţe organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă la nivel naţional.

La nivelul Județului Timiș, Bursa Locurilor de Muncă este organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă în parteneriat cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş – entităţi dedicate creşterii pieţei muncii şi facilitării accesului la oportunităţi în carieră.

Evenimentul se desfăşoară la:  Centrul Regional de Afaceri Timişoara – Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, între orele 08:00 – 16:00, în data de 14 mai 2024. Bursa Locurilor de Muncă oferă oportunitatea unică de a aduce împreună candidaţi calificaţi şi angajatori din diverse domenii şi sectoare.

Indiferent dacă sunteţi în căutarea unei noi provocări profesionale sau doriţi să vă extindeţi echipa, sunteți invitați să vă alăturaţi AJOFM Timiș la acest eveniment şi să exploataţi oportunităţile prezentate.

Pentru a vă putea înregistra şi pentru a rezerva standuri destinate recrutării, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante la adresa de email: ajofm.tm@anofm.gov.ro sau prin fax: 0256/294234, până ȋn data de 08.05.2024.

Participarea nu presupune nici un fel de cheltuieli din partea agentului economic.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Timiş, Bd. Republicii nr.21, Timişoara sau la tel : 0256/294231.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*