Politic

Liderii Alianței Dreapta Unită continuă negocierile pentru susținerea candidaturii lui Alin Nica pentru un nou mandat de președinte al CJT

Liderii Alianței Dreapta Unită continuă negocierile pentru susținerea candidaturii lui Alin Nica pentru un nou mandat de președinte al CJT

Liderii Alianței Dreapta Unită, Dominic Fritz (USR), Ligia Dugulescu (PMP) și Alin Nica (Forța Dreptei) nu s-au înțeles după prima rundă de negocieri pentru susținerea candidaturii lui Alin Nica pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș.

Aceștia s-au întâlnit la ora 14.00, la sediul Societății Timișoara pentru a discuta desemnarea candidatului Alianței Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean TImiș și de a discuta asupra proiectului comun pentru transformarea Timișoarei și Timișului în principalul pol de dezvoltare al României.

Președintele USR Timiș, Dominic Fritz, a declarat că discuțiile trebuie să continue pentru a construi o relație de încredere. “Am agreat că vom continua mâine dimineață aceste negocieri și le vom extinde și pe restul județului. Este o construcție pe termen lung și oamenii pot să aibă încredere. Și trebuie construită inclusiv prin negocieri și ăsta este motivul pentru care noi nu ne grăbim acuma, ci vrem să avem aceste discuții mai ales despre proiectele comune, cum putem să fructificăm mai bine decât am reușit într-adevăr în ultimii 4 ani potențialul Timișoarei și potențialul județului. Sunt încrezător că în următoarele zile vom ajunge la o concluzie convingătoare pentru toți timișenii”, a explicat Dominic Fritz.

La rândul său, președintele CJ Timiș, Alin Nica, s-a declarat încrezător în găsirea unei soluții. „Mă bucur că am găsit parteneri în această luptă pe care putem să o ducem împotriva revenirii la partidul stat. Vom ajunge la o concluzie pozitivă și clară în perioada următoare și vom fi în măsura să vă anunțăm această concluzie cât de curând”, a afirmat Alin Nica.

Întâlnirea de azi a fost foarte specială. Am văzut doi lideri care au maturitatea, cărora le pasă de județ și vor să dezvolte în continuare proiecte de județ de care Timișoara și Timișul au nevoie. Eu ca reprezentant al PMP nu pot decât să mă bucur. Sunt foarte optimistă. Ce am observat în general în viață este că liderii mari  au orgolii mici. Și mă bucur că am găsit doi lideri deosebiți care au stat la masă astăzi. Cu toții am stat și am gândit binele și viitorul Timișoarei și al Timișului. Aveam 19 ani când aici a izbucnit Revoluția, chiar astăzi pășind spre Societatea Timișoara, acel loc simbolic unde aveam întâlnirea și în anul acesta noi va trebui să luptăm să apărăm democrația. Aici nu este vorba doar despre alegeri politice, este vorba despre a lupta pentru păstrarea democrației în special în județul Timiș. Cred că anul acesta, 9 iunie, cu votul oamenilor, cetățenii Timișului vor alege Dreapta Unită pentru că este singurul proiect viabil, care să ducă Timișoara spre modernizare. În zilele următoare se vor concluziona toate negocierile, vom discuta toate localitățile, întreg județul pentru că fiecare loc este important. Mă bucur să mă aflu în această echipă și am toata încrederea. Îi spuneam domnului primar care o mentalitate puțin diferită de a politicianului român și de aceea a fost loc în această alianță pentru fiecare care își regăsește valorile comune”, a transmis Ligia Dugulescu, președinte PMP Timiș.

 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*