Politic

Cosmin Tabără demis de la conducerea PNL Timișoara

Cosmin Tabără demis de la conducerea PNL Timișoara

Preşedintele PNL Timişoara, Cosmin Tabără, susține că a fost demis azi din funcţie la solicitarea fostului primar Nicolae Robu.

Acesta se află în Japonia într-o vizită de lucru. Anunțul a fost făcut pe pagina sa de Facebook.

Reamintim, demiterea vine după ce liderul PNL Timiş Alin Nica a fost schimbat.

Am aflat, din Japonia, unde reprezint Timișoara, că, la solicitarea fostului primar Robu, am fost demis din funcția de lider al Filialei PNL Timișoara, de către conducerea centrală a PNL. Răzbunarea sa, în stilul lui „liberal” față de cine nu îl lingușește, e tipică pentru modul său de a-i îndepărta pe toți cei care nu îi sunt slugi. Rămâne un candidat “stângaci” sau de stânga, susținut de PSD si PNL, dar spun un lucru: lupul își schimbă părul, dar năravul ba!

În general, un candidat unește, adună lângă el oamenii, în special pe cei din partid, Robu face exact invers: dezbină tot ceea ce prinde, iar ultimele 6 luni din PNL Timișoara sunt elocvente.

Robu este un candidat care face orice compromis pentru putere, eu sunt și rămân LIBERAL, sentiment care nu este dat de funcția de președinte ci de principii și valorile liberale. Iubesc Partidul Național Liberal, dar mai mult decât atât, iubesc LIBERALISMUL”, a explicat Cosmin Tabără.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*