Politic

Deputat AUR Timiș: Pe strada Gogol se pregătește o altă vilă pentru nimeni altul decât pesedistul Alfred Simonis

Deputat AUR Timiș: Pe strada Gogol se pregătește o altă vilă pentru nimeni altul decât pesedistul Alfred Simonis

Ciprian-Titi Stoica, deputat AUR Timiș, susține că PNL-PSD își dorește instaurarea dictaturii.

Românii pleacă din țară din cauza salariilor mici, iar majorarea pensiilor în septembrie este doar o amăgire, mai afirmă acesta.

De altfel, Ciprian-Titi Stoica mai spune că pe strada Gogol situată în zona Primăverii din Capitală se pregătește de către Regia Autonomă Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) o altă vilă de protocol pentru social-democratul Alfred Simonis, președintele interimar al Camerei Deputaților.

După ce a avut loc un simulacru de dezbatere la Ministerul de Interne, Ciucă și Ciolacu vin cu o ordonanță a comasării prin care iși doresc să pună monopol pe puterea din România, să oprească accesul partidelor noi pentru a accede pe scena politică. Un exemplu din Comisia de Regulament este acela că ei deja  pregătesc dictatura pentru următoarea legislatură: președintele de ședință nu va mai fi decanul de vârstă ci cel cu cele mai multe mandate. Tocmai pentru a-și asigura de la prima ședință că pot face lucrurile așa cum iși doresc. Existau alte metode de comasare a alegerilor, iar motivul economic este doar o glumă. Este clar că fac asta de frica A.U.R. Sondajele ne arată în topul preferințelor românilor ca și intenție de vot.

PSD – PNL au dus România la un pas de recesiune economică. Stabilitatea de care ne vorbesc Nicu și Marcel, sunt niște minciuni. Românii pleacă din țară din cauza salariilor mici. Bătrânii noștri merg în piețe, nu își permit să cumpere produse și pleacă cu ochii în lacrimi. Amăgirea măririi pensiilor în septembrie este discutată intens, dar se vede clar că nu au bani, că inechitățile nu vor fi rezolvate și că mulți dintre pensionari nu vor avea parte de nicio creștere.

Fac un apel ministrului Rafila, să deblocheze situația bolnavilor de cancer din țara noastră. Este lege votată în Parlamentul României. Bolnavii de cancer nu merită această suferință.

În altă ordine de idei, 7 milioane de euro se acordă vilei lui Klaus Iohannis, despre care v-am vorbit și în conferința trecută. Chiar am făcut și sesizare, dar nu s-a răspuns până acum. Doar că în scurt timp îmi vor trimite toate detaliile legate de avizele de construcție a acestei vile. În același timp pe strada Gogol se pregătește o altă vilă pentru nimeni altul decât pesedistul ALFRED SIMONIS! Totul în timp ce românii sunt la limita existenței! În acest context economic dificil, fermierii, taximetriștii și transportatorii au fost păcăliți și duși cu zăhărelul. Cerem dublarea subvențiilor mai ales pentru fermieri fiindcă de abia acoperă creșterile economice actuale.

La București a avut loc un protest al ipocriziei. Ursula von der Leyen a îndrăznit să vină în țara noastră după ce ne-a obligat să cumpărăm vaccinuri experimentale. Colegii mei au protestat și au fost bătuți de jandarmi, care nu au făcut decât să apere liderii europeni care nu au dorit să aibă un dialog cu românii. Deși românii și-ar fi dorit să le pună câteva întrebări. O altă palmă peste obraz am primit de la cancelarul Austriei care continuă să ne blocheze accesul în Schengen. Nu se mai poate continua astfel!”, a afirmat în cadrul conferinței de presă de azi deputatul AUR Timiș, Ciprian-Titi Stoica.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*