Eveniment

Bărbat reținut de polițiști pentru conducere fără permis în stare de ebrietate, la Timișoara

Bărbat reținut de polițiști pentru conducere fără permis în stare de ebrietate, la Timișoara

În cursul zilei de 25 februarie, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 53 de ani, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

În jurul orei 17:50, polițiștii l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea un autoturism pe Calea Bogdăneștilor din Timișoara.

Întrucât emana halenă alcoolică, acestuia i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării de mostre biologice, acesta refuzând prelevarea.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către polițiști în bazele de date, a rezultat faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în vederea luării unei măsuri preventive.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*