Administrație

Primăria Municipiului Timișoara lansează portalul unic

Primăria Municipiului Timișoara lansează portalul unic

Primăria Municipiului Timișoara va lansa miercuri, 28 februarie, portalul unic. Evenimentul va avea loc de la ora 17:30, la Cinema Timiș.

Portalul unic este o o platformă online integrată menită să simplifice și să eficientizeze accesul la serviciile gestionate de administrația locală. De acum, sute de formulare și solicitări pot fi completate și expediate online, oferind o experiență mai simplă și mai eficientă cetățenilor, care vor fi la un click distanță de expedierea și rezolvarea propriilor solicitări.

În ultimii 3 ani, în colaborare cu o echipă de profesioniști a început digitalizarea Primăriei Municipiului Timișoara și recuperarea decalajelor uriașe între nivelul serviciilor digitale oferite de administrație comparativ cu mediul privat.

Alături de echipa din Primăria Municipiului Timișoara vor fi partenerii care s-au implicat în planul administrației locale de a se adresa cetățenilor cu servicii accesibile, eficiente și transparente, adaptate secolului în care trăim. Într-o dezbatere de tip panel despre digitalizarea Timișoarei și a României, vor veni în fața dumneavoastră: Bogdan Putinică – GM Microsoft România, Stelian Câmpianu – GM ETA2U România și Ovidiu Dan – Head of Big Data & Security, Eviden Technologies România, compania care a realizat recent modernizarea sistemului de securitate cibernetică în 22 de locații NATO și acum portalul unic al Primăriei Timișoara“, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*