Eveniment

Tineri reținuți după ce au furat din 5 locuințe, în Timiș

Tineri reținuți după ce au furat din 5 locuințe, în Timiș

Luni, în jurul orei 17:10, polițiștii orașului Recaș au procedat la punerea în executare a trei mandate de percheziție domiciliară în localitățile Bazoșul Vechi și Recaș, mandate emise de către Judecătoria Timișoara, în cadrul unor dosare penale avand ca obiect cinci infracțiuni de furt calificat comise în localitatea Bazoșu Vechi, județul Timiș, în perioada 17-19 ianuarie 2024.

Din locuințe au fost sustrase bijuterii, electrocasnice și utilaje agricole, prejudiciul total fiind estimat la 25.000 de lei. În urma perchezițiilor au fost găsite bunuri sustrase și obiecte de îmbrăcăminte folosite de persoanele bănuite de comiterea faptelor.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 85% și restituit persoanelor vătămate. În urma administrării probatoriului s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru infracțiunea de furt calificat, față de doi tineri în vârstă de 18 și 20 de ani, primul fiind din Bazoșul Vechi și al doilea din Recaș.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

În 23 ianuarie, față de cei doi magistrații au dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*