Educație

Curs postuniversitar „DIAGNOSTICUL, MANAGEMENTUL ȘI EPIDEMIOLOGIA ZOONOZELOR PARAZITARE”

Curs postuniversitar „DIAGNOSTICUL, MANAGEMENTUL ȘI EPIDEMIOLOGIA ZOONOZELOR PARAZITARE”

Catedra Universitară PARAZITOLOGIE a Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara organizează  cursul postuniversitar intensiv: „DIAGNOSTICUL, MANAGEMENTUL ȘI EPIDEMIOLOGIA ZOONOZELOR PARAZITARE”.

Evenimentul va avea loc în perioada 22-29 IANUARIE 2024.

Lectorii care vor susține conferințe la acest curs intensiv sunt: Prof. Univ. Dr. Tudor Rareș Olariu, Prof. Univ. Dr. Gheorghe Dărăbuș, Conf. Univ. Dr. Rodica Lighezan, Șef de lucrări Dr. Maria Alina Lupu, Șef de lucrări Dr. Livius Tîrnea, Asist. Univ. Dr. Ana Alexandra Păduraru, Asist. Univ. Dr. Darius Bărbătei, Asist. Univ. Dr. George Alexandru.

Cursul organizat ONLINE se adresează medicilor rezidenți și specialiști în medicina de laborator, microbiologie, pediatrie, neonatologie, boli infecțioase, epidemiologie, dermatologie, oftalmologie, ginecologie, medicina familiei, precum și specialiștilor în biologie, chimie și biochimie medicală.

Cursul a fost creditat de Colegiul Medicilor din România cu 30 credite EMC și de Ordinul Biochimiștilor, Biologilor și Chimiștilor în Sistemul Sanitar din România cu 40 credite EMC.

PREȚUL CURSULUI: 300 lei.

Informații privind înscrierea la curs se pot obține de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, Telefon: 0256.204.476, 0256.204.400, 0256.204.250; Email: parazitologie@umft.ro.

Coordonator curs, Prof. Univ. Dr. Tudor Rareș OLARIU.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*