Administrație

Realizare sistem de canalizare și stații de epurare în comuna Mașloc, județul Timiș

Realizare sistem de canalizare și stații de epurare în comuna Mașloc, județul Timiș

Comuna Mașloc va avea un sistem de canalizare și stații de epurare.

Prin realizarea obiectivelor, respectiv înființarea sistemului de canalizare și epurare a apei uzate în comuna Mașloc se vor atinge obiectivele specifice menționate în cadrul prezentului studiu, respectiv prevenția în domeniul edilitar, educația edilitară, accesul populației la un sistem centralizat de canalizare menajeră, implementarea rapidă și corectă a programelor naționale de prevenție, îmbunătățirea stării de sănătate a populației, creșterea calității vieții și speranței de viață a populației. „Avem 17 milioane lei din 30 de milioane. Până în martie – aprilie vom intra în licitație și sperăm să începem lucrările vara asta. Avem 19 km de rețea. Proiectul este pregătit, așteptăm să se facă licitația. Ca să putem da drumul la lucrări. Contractul de finanțare a fost semnat toamna trecută”, precizat Ionel Lupu, primarul comunei Mașloc.

Sistemul de canalizare a fost implementat prin intermediul programului Aanghel Saligny și a demarat după semnarea contractului de finanţare cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Investiția este în valoare totală de 17.866.287.96 lei, valoare finanțată 17.000.000.00 lei, valoare cofinanțată 866.287.96 lei.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*