Social

Efectele campaniei „Back to school” se resimt și în perioada sărbătorilor de iarnă

Efectele campaniei „Back to school” se resimt și în perioada sărbătorilor de iarnă

Instituțiile publice și cele de apărare din Timiș implicate în campania “Back to school” au continuat să vină în sprijinul persoanelor defavorizate și în perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, a fost ajutată o familie, din Sânmihaiu German, însoțită de cei 6 copilași ai acesteia, afectată de lipsa sursei de încălzire, intervenind prompt, oferindu-le o sobă eficientă pentru a asigura că această iarnă va fi mai blândă pentru membrii familiei.

De asemenea, s-a identificat o altă familie, aflată în dificultate, cu 2 copilași din Timișoara, crescuți doar de mamă, cărora li s-a acordat un sprijin esențial sub forma unui necesar de alimente, binevenite pentru  masa de Crăciun, dar și haine și jucării pentru cei mici.

„Printre noi încă mai sunt copilași care își doresc de la Moș Crăciun un ursuleț de pluș și mai vin și cu întrebarea: “pot să-mi mai doresc ceva?”. Fiecare copil merită să fie fericit!”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Campania a demarat în septembrie și a avut ca obiectiv pregătirea celor peste 120 de ghiozdane pentru copiii din centre de plasament. Aceste acțiuni umanitare reflectă spiritul de solidaritate și implicare socială a structurilor, iar prin astfel de gesturi se reafirmă nu doar rolul acestora în menținerea ordinii și siguranței, ci și angajamentul față de valorile umane fundamentale, astfel încât să aducem un zâmbet pe fețele celor aflați în nevoie.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*