Politic

Președintele tineretului PNL Timiș, desemnat să se ocupe de reconstrucția Organizației PNL Lugoj

Președintele tineretului PNL Timiș, desemnat să se ocupe de reconstrucția Organizației PNL Lugoj

Membrii Biroului Permanent Județean liderii PNL din filiala Timiș l-au desemnat pe Ionuț Sîrbu, președinte al tineretului liberal din județ, să se ocupe de reconstrucția organizației PNL Lugoj, după eșecul fostului primar Claudiu Buciu, cel care a pierdut primăria din oraș și a neglijat complet activitatea partidului din al doilea municipiu al județului Timiș.

 ”Am încredere în capacitatea lui Ionuț Sîrbu de a relansa activitatea organizației din Lugoj. El a dovedit deja la tineret că este foarte capabil și știe ce are de făcut”, a spus președintele PNL Timiș, Alin Nica.

 ”Pentru noi, organizația din Lugoj este foarte importantă. Am încercat de mai multe ori să facem alegeri și să repornim activitatea în această organizație, dar ne-am lovit, din păcate, de ezitări, amânări și tot felul de pretexte care au blocat toate demersurile noastre. Sunt convins că Ionuț Sîrbu va reuși să depășească toate piedicile și va construi la Lugoj o echipă cu care să recâștigăm Primăria. Noul președinte interimar al PNL Lugoj are toate suținerea mea și sprijinul întregului BPJ”, a mai spus Alin Nica.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*