Administrație

Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru trei proiecte de hotărâre

Timișenii, așteptați să depună sugestii și propuneri pentru trei proiecte de hotărâre

Consiliul Județean Timiș a lansat în transparență decizională, conform Legii nr. 52/2003, trei proiecte de hotărâre privind aprobarea Organigramei și a Statului de funcții ale unor instituții din subordine.

Modificările propuse vizează implementarea cadrului legislativ și a măsurilor dispuse de Legea nr. 296/2023 pentru asigurarea sustenabilității financiare a României pe termen lung, încadrarea în numărul maxim de posturi aprobate și în cel de funcții de conducere.

Primul dintre proiectele de hotărâre se referă la aprobarea Organigramei și Statului de funcții ale Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa: https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-CCAJT.pdf sau la sediul Consiliului Județean Timiș, Bdul. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.

Cel de-al doilea proiect de hotărâre privește aprobarea Organigramei și Statului de funcții ale Bibliotecii Județene Timiș „Sorin Titel”.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresahttps://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-BJT.pdf sau la sediul Consiliului Județean Timiș, Bdul. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.

Tot în transparență este și proiectul de hotărâre privind aprobarea Organigramei și Statului de funcții ale Teatrului pentru Copii și Tineret “Merlin” Timișoara.

Documentația poate fi consultată pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la adresa:https://www.cjtimis.ro/wp-content/uploads/2020/07/Organigrama-Teatrul-Merlin.pdfsau la sediul Consiliului Județean Timiș, Bdul. Revoluției din 1989 nr. 17, Timișoara.

Timișenii sunt așteptați să vină cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare pentru inițiativa supusă procedurii de transparență decizională. Acestea pot fi depuse până la data de 08.12.2023, ca mesaj în format electronic către adresa de email: cornelia.paraipan@cjtimis.ro, prin poștă, pe adresa Consiliului Județean Timiș, cât și la sediul instituției, la Registratură.

Propunerile, sugestiile, opiniile cu valoare de recomandare pentru cele trei proiecte vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, în Monitorul Oficial al Județului Timiș, la următorul link: https://www.cjtimis.ro/informatii-publice/registru-pentru-consemnarea-propunerilor-sugestiilor-sau-opiniilor-conform-legii-52-2003/

Există și posibilitatea organizării unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de act normativ, în cazul în care acest lucru este cerut în scris de către o asociație legal constituită sau de către o altă autoritate sau instituție publică până la data de 08.12.2023.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*