Politic

Deputatul Titi Stoica: AUR va celebra Ziua Națională a României la Alba Iulia

Deputatul Titi Stoica: AUR va celebra Ziua Națională a României la Alba Iulia

Pe 1 Decembrie, AUR va fi la Alba Iulia pentru manifestațiile dedicate Zilei Naționale.

Anunțul a fost făcut azi de deputatul AUR Timiș, Titi Stoica. În plus, acesta a adăugat faptul că este un motiv de sărbătoare și pentru partid, întrucât pe data de 1 decembrie se împlinesc patru ani de la înființarea partidului AUR- Alianța pentru Unirea Românilor.

Pe 3 decembrie vor fi prezentați candidații AUR pentru Parlamentul European.

“În dimineața zilei de 1 Decembrie vom avea tradiționalul marș, pe 2 decembrie vom organiza Congresul Extraordinar AUR, iar pe 3 decembrie vom prezenta candidații AUR pentru Parlamentul European.

Anul acesta vom înregistra o premieră: Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a închiriat special pentru Ziua Națională a României un tren care va pleca din București în data de 30 noiembrie și va ajunge în dimineața zilei de 1 Decembrie la Alba Iulia. Totodată, pe data de 1 decembrie se împlinesc patru ani de la înființarea partidului Alianța pentru Unirea Românilor.

În primul an de existență ca partid, am intrat cu 10% în Parlament, apoi am dus lupte grele pentru apărarea drepturilor și libertăților noastre în Legislativ și în stradă.

Am urcat până azi la 30% în preferințele de vot ale românilor și avem șanse bune să accedem la guvernare pentru a face ce ne-am propus: România Mare din nou – din toate punctele de vedere -, într-o Europă a națiunilor suverane, lucrând împreună pentru prosperitate și pace.

Acum, după 4 ani din momentul lansării, AUR se pregătește pentru o nouă provocare: alegerile din 2024! Vom înfrunta acest an cu curaj, pentru că românii merită reprezentanți care să le apere interesele.

Dacă vrem să mergem înainte și nu să dăm înapoi, trebuie să avem altfel de parlamentari, aleși locali, europarlamentari, un altfel de președinte.

De la Timișoara pornim mâine dimineață la ora 3 din Parcarea Modex pentru a pleca la Alba Iulia!”, a transmis Titi Stoica, deputat AUR Timiș. 


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*